Sunshine Sisterhood

Real queens fix each others crowns

Let’s start a Sunshine Sisterhood

Ben jij op zoek naar inspiratie, verbinding en diepgang?

Heb je behoefte aan wat meer sprankeling en alledaagse magie in je leven?

Voel je de behoefte om dit te doen in verbinding met andere vrouwen?

Heb je interesse in het spirituele maar krijg je jeuk van paarse gewaden en teveel zweverigheid?

Dan zou het zomaar kunnen dat de Sunshine Sisterhood iets voor jou is!

Jij …

wordt door veel mensen gezien als een sterke vrouw

houdt veel verschillende ballen in de lucht en zorgt vooral goed voor anderen

krijgt energie van het bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling

bent op zoek naar een plek waar je gewoon even mag ‘zijn’ en je kwetsbaar mag opstellen

gelooft dat de wereld best wat meer vrouwelijke energie kan gebruiken

Al eeuwen

komen vrouwen samen. Over de hele wereld. Om elkaar te steunen. Te lachen. Wijsheden te delen. Tot rust te komen. Om te praten, rituelen uit te voeren en zo verbondenheid en kracht te ervaren bij en met elkaar. Niet alleen bij bijzondere gelegenheden zoals een huwelijk en tijdens bevallingen maar bijvoorbeeld ook tijdens menstruaties. Vrouwen trokken zich dan een aantal dagen terug om voor elkaar te zorgen, op adem te komen en verhalen te delen. Om zichzelf en elkaar zo te voeden. Inzichten die in deze dagen werden opgedaan werden als heel belangrijk voor de gemeenschap beschouwd.

In onze westerse wereld zijn deze gebruiken voor een groot deel verdwenen. Er wordt verwacht dat we altijd ‘aan’ staan. We leven als vrouwen in een maatschappij vol mannelijke energie; actie, snelheid en presteren zijn belangrijke waarden. Terwijl vrouwelijke energie juist gaat over verstillen, verzachten, voelen, intuïtie en verbinden. Over samen!!

Het leven in een mannelijke maatschappij heeft voor veel van ons gezorgd voor verharding, in onszelf en soms ook naar elkaar. We ‘staan ons mannetje’ wel. En dat is soms ook echt nodig. Maar daarnaast spreek ik steeds meer vrouwen die de behoefte voelen om de verbinding met zichzelf, elkaar en de vrouwelijke energie te herstellen of te verdiepen zodat er weer meer balans komt.

Ik geloof

dat wanneer wij, als meisjes en vrouwen onze vrouwelijke energie meer gaan toelaten en inzetten, de wereld een mooiere plek wordt; zachter, intuïtiever en meer verbonden met onszelf, elkaar en het grote geheel.

De Sunshine Sisterhood

bied jou een veilige plek om te delen en andere bijzonder leuke vrouwen te ontmoeten! Een plek om op te laden, te lachen, te huilen en desnoods te vloeken. Een plek om schaamteloos eerlijk te zijn. Een plek waar je mag ‘zijn’, waar niets hoeft. Een plek waar je mag verzachten en waar je steun en inspiratie vindt bij je zonnige zussen.

Een zonnige zus

gelooft in een beetje alledaagse magie en weet dat ze deze zelf kan verspreiden

staat met 2 voeten in de klei en vaart sterk op haar intuïtie

krijgt energie van haar persoonlijke groei en juicht die van een ander toe

heeft haar ogen open, zodat ze ziet hoe mooi het leven is

is begaan met de aarde en alles wat daar leeft

weet hoeveel kracht ze heeft en vertrouwt op het leven

twijfelt aan bovenstaande als ze het moeilijk heeft, ze kan tenslotte niet heksen 😉

Een Sunshine Sister is bezield, heeft humor, is een tikkie eigenwijs, zit vol levenswijsheid en voelt zich vrij. De verbinding met haar andere zonnige zusters versterkt en verzacht haar.

In 2022

gaan er verschillende data gepland worden waar je kunt aanschuiven als Sunshine Sister. Vrijblijvend.

Deze bijeenkomsten zullen steeds een ander thema hebben zodat jij kunt kiezen wat bij je past.

De Sisterhood komt een aantal keer per jaar samen. Dit kan in een wisselende samenstelling zijn. Per keer is er een thema. De instap is laagdrempelig en vrijblijvend. Ook voor mij is dit nieuw; mocht er uiteindelijk behoefte zijn aan een vaste groep zal ik dit zeker overwegen. Voor nu geef ik de voorkeur aan de vrijheid.

De Sunshine Sisterhood organiseert ook Sunshine Adventures. Op deze momenten/dagen gebeurt er net iets meer dan alleen maar samen zijn en delen. Denk bijvoorbeeld aan workshops, (online) trainingen of retraîte-dagen/weekenden of andere leuke dingen waar je blij van wordt.

Geïnteresseerd?

Mocht dit alles je aanspreken en wil je graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal laten weten welke data en welke thema’s eraan komen. Hopelijk zien we elkaar snel.