Sunny Notes

Dit is wat klanten te zeggen hebben

Monique, ik heb jou mogen leren kennen als een inspirerende, begripvolle en levenswijze vrouw. Jouw openstaande blik, warmte en kennis maken jou uniek.

Jij als docent kindercoaching geeft net dat stukje extra wat mij in mijn eigen kracht heeft gezet. Bedankt, liefs Suus.

Suzan

Beste Monique, Wij zijn erg blij dat we jou hebben gevonden als coach voor onze dochter. (Na een traject van psychiater, psycholoog en cognitieve gedragstherapie, welke allen geen oplossing konden bieden.) Wij zijn ontzettend tevreden en dankbaar voor de manier waarop je ons hebt geholpen.

Je startte met een huisbezoek, waar gelijk al bleek dat je een betrokken, empathische en vooral professionele vrouw bent. Hierna is onze dochter een aantal keer bij je geweest. Je hebt direct haar vertrouwen gewonnen. Na elke sessie ontvingen wij een zeer uitgebreid verslag en tussendoor contact via mail was altijd mogelijk.

Onze dochter sliep al jaren heel slecht. Vooral het inslapen was een groot probleem. Na drie sessies sliep ze na een uur (voor ons fantastisch) heerlijk zelf in. Nu na een paar maanden gaat het nog steeds heel erg goed.Wij zullen met onze dochter waarschijnlijk vaker tegen problemen aan blijven lopen en zullen zonder enige twijfel bij je aan kloppen, wanneer we hulp nodig hebben. We wensen je heel veel succes en nogmaals hartelijk dank.

Vader Julia

Na het halen van mijn diploma liep ik totaal vast, want over het leven hadden we daar immers niet veel geleerd. Vragen als: ‘Mag ik kiezen voor mezelf?’ ‘Welke keuzes zijn er dan?’ ‘Wie ben ik eigenlijk?’ En wat wil ik dan? Wat vind ik belangrijk los van alle verwachtingen om mij heen? Maar vooral; Wat houdt mij tegen?

Vragen waar Monique mij bij heeft geholpen en mij hebben getekend voor het leven. Handvaten om mezelf even terug te vinden als ik mezelf kwijt ben en kracht om te kiezen voor wat ik diep van binnen altijd al wou.

Door Monique heb ik niet alleen de reis gemaakt die ik altijd al wilde maken, maar ook mezelf (weer terug) gevonden. Heel erg dankbaar dat ik deze stap heb genomen want zij gaf mij net dat duwtje die ik nodig had. Lieve Monique, bedankt!

Kim

Zelden leer je zulke bijzondere oprechte personen kennen. Ik heb de begeleiding van Monique als heel erg fijn ervaren. Zonder oordeel, meedenkend en fijne tips waarbij Monique echt naar mij als persoon heeft gekeken.

Ze heeft mij begrepen, geholpen en geïnspireerd om te groeien en dat is gelukt!

Inge

Ik weet niet hoe je het hebt gedaan, maar je hebt echt iets los gemaakt. We hebben een ander kind.

Vader David

Ik vond het heel erg leuk en je hebt me heel erg geholpen. Je stelde me gerust als er iets vervelends op school gebeurd was. Ik was heel erg blij dat je mij had geholp en.Ik voelde me geruster na dat ik met jou had gekletst want je gaf me tips en ik voelde me ook sterker.

Anne

Monique heeft gedurende ongeveer 10 sessies onze dochter van 9 jaar gecoacht. Onze dochter trok zich dingen die in de klas en tussen vriendinnen onderling gebeuren heel erg aan. Daar werd ze soms verdrietig en onzeker van. Monique heeft haar door met haar te praten en ook spelenderwijs geholpen en haar handvaten gegeven om met haar gevoelens om te gaan. Ik merk dat ze rustiger en sterker is geworden. Haar karakter is natuurlijk niet veranderd, ze blijft gevoelig, maar wel haar ‘weerbaarheid’ of relativeringsvermogen is wel toegenomen.

Moeder Anne

Monique, een warm persoon met een groot hart. Luisterend, vol fijne adviezen vanuit het hart en ook sturend als dat op dat moment nodig mocht zijn.

Een fijn persoon waar ik als ouder, maar ook onze dochter zelf de liefdevolle voeding kreeg in het Echt Jezelf mogen zijn.

Nienke

Ik ben heel erg blij dat ik met jou heb kunnen praten. Ik ken je al heel lang en toch heb je me super goed kunnen helpen. En het was ook nog gezellig, en lekker! Haha. Ontzettend bedankt voor alles!!

Rick

Lieve Monique,wat ontzettend fijn dat Rick bij jou zijn verhaal kon doen!! Door jouw enthousiasme en je creatieve aanpak heb je veel uit hem kunnen krijgen. Hij heeft handige tips van je gehad waarvan ik merk dat hij ze ook gebruikt. Kortom … jullie hebben samen veel bereikt!!!!!!!! Dank je wel.

Moeder Rick

Ik ben al wel een paar keer naar monique geweest. Het bevalt me goed en ik heb ook wel echt het gevoel dat het helpt. Ik vind het erg leuk en ze heeft altijd wel dingen waarmee je leuk leerzaam en zonder een naar gevoel iets kan doen o m beter met het probleem om te leren gaan.

Iris

Wij zijn heel blij met de ondersteuning van Monique. Onze dochter vindt het fijn om naar haar toe te gaan. Monique luistert echt naar haar en helpt haar ook om beter om te gaan met zaken die zij moei lijk vindt. Je ziet echt aan haar dat het haar oplucht.

Wat voor ons ouders ook prettig is, is dat Monique niet alleen onze dochter maar eigenlijk ook ons begeleidt. Samen met haar bekijken wij wat het beste is voor onze dochter en als er tussen de afsprak en door vragen zijn dan kunnen wij altijd voor advies bij Monique terecht.

Moeder Iris

Wil jij ook iets kwijt over onze samenwerking?