Het grote avontuur van kleine Lise

(en van Adriaan)

Tijdens een bezoekje aan mijn eigen binnenwereld kwam ik een verhaal op het spoor. Een roodborstje leidde me er naartoe. Ik ontmoette kleine Lise met haar grote hart en de grappige hommel Adriaan, haar allerallerbeste vriend. Ik liep met ze mee en zo ontstond dit avontuur. Het avontuur van kleine Lise (en van Adriaan).

“Ik wil zo klein zijn als een bij,” wenste Lise drie keer en ze blies haar wens zo hard ze kon hoog de lucht in.

Stel je voor dat je op een dag zo klein bent als een bij. Wat een avontuur zou dat zijn! Het overkomt Lise en in dit boek lees je over haar belevenissen met haar beste vriend, de hommel Adriaan. Samen ontmoeten ze nieuwe dierenvrienden die allemaal wel een beetje hulp kunnen gebruiken. Een hert met nekpijn, een woelmuis die niet kan slapen, een kikkertje met een prop in zijn keel en nog veel meer dieren. Lise en Adriaan volgen hun hart en vinden voor alles een oplossing.

Het grote avontuur van kleine Lise is een hartverwarmend en lichtvoetig verhaal over de moed om op avontuur te gaan en je hart te volgen. Voor grote en kleine lezers.

Ben je benieuwd naar de inleiding van het boek? Hier kun je alvast een stukje horen.
Dit stukje is ingesproken door Edith de Wit.

Neem gerust contact met me op

Ga je akkoord?

Contactgegevens

Monique Smal
Geregistreerd (kinder)coach
Omgeving Leusden en Soest

T: +31(0)6 483 299 87
E: hallo @ sunshinestories . nl
KVKnr: 56839642

Werktijden

Maandag: 09:30 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:30 - 18:00 uur

Let's connect

Geregistreerd

Sunshine for the soul

Avontuur, inspiratie, aandacht, authenticiteit, ziel en zaligheid, verbinding, liefde en zachtheid ... dit alles is te ontvangen als je lid wordt van mijn nieuwsbrief.